Fiskaren

Jag köpte små påskliljor och för ett tag sedan. Nu var de överblommade och fula så jag tog bort dem från vasen/skålen. Då blev där ett stort och gapande hål! Kom på att vår lille fiskare som stått gömd på sidan av vår väggklocka kunde ju få stå där. Så klart behöver han en brygga och vips så slände jag ihop en sådan. Stackars fiskaren har fått sjöben och behöver hållas uppe med en liten nål i foten. Aj aj aj!
 
 
 

Pelargoner

På Miniatyrmässan köpte jag två byggsatser pelargoner som jag nu har monterat ihop. Krukorna ska dekoreras på något sätt men annars är jag faktiskt nöjd med mina små blommor. Jag kan tala om att det var ett riktigt pilljobb att få dit de små vita bladen, men uj vad roligt det var!
 
 
 
 
 
 

Miniatyrmässa!

Oj oj oj! Vilken härlig helg jag har haft! På lördagen åkte jag tåg till Stockholm och dagen spenderades i olika second hand butiker i jakt på presenter och annat smått och gott. På söndag förmiddag var det så äntligen dags - mitt första besök på en minityrmässa! Det fanns så otroligt mycket fint och jag hade kunnat stannar där hela dagen om inte sällsakpet hade tröttnat. Jag har tänk att bygga så mycket möbler som möjligt själv till dockskåpet men jag hade redan innan mässan bestämt mig för att köpa en spis till köket. O vilken fin spis jag hittade! Den är gjord av www.miniatyrmakarna.se
 
 
 
Jag köpte även tre broderade kuddar, två med blå blommor och en med rosa. Tio ljus, en stekpanna, två ljusstakar, en takrosett i gips och en superfin matta!
 
 
 
Köpte även fyra ramar med små foton i, två byggsatser med pellargoner, en snygg ram och en plåtask.
 
 
Det bidde även randigt tyg till en fåtölj samt soffa. Hittade också ett fint vitt gardintyg.
 
 
Här är en bättre bild på takrosetten och ni ser lite mer av den stora spegelen. Den spegeln är underbar!!!
 
 
Utsmyckning på spegelns topp...
 
 
... och utsmyckning på spegelns nedre hörn. Jag längtar tills hallen i skåpet är klart så jag kan hänga upp den!
 
 
Här är en bild där spegeln syns lite mer.
 
Jag längtar redan till höstens mässa. Då har jag kommit längre på mitt dockskåp och då är det nog lite lättare att se vad som verkligen behöver köpas och vad jag kan bygga själv.